Betaalbare Exclusiviteit

 Bloemen, planten en nog veel meer...

Bloemen en planten, daarvoor bent u bij Bloemsierkunst Fons natuurlijk aan het juiste adres. Maar ook voor een keur aan accessoires kunt u bij ons terecht. Loop gerust eens binnen om alles op uw gemak te bekijken. Parkeren kunt u gratis voor de deur.


Bloemen

Bloemen brengen vrolijkheid in ieder huis en zijn een altijd welkom, persoonlijk cadeau. Bij Bloemsierkunst Fons vindt u een mooi assortiment snijbloemen, exclusief en betaalbaar. Dit assortiment stellen we zelf samen, zodat u verzekerd bent van een gevarieerd aanbod verse bloemen van de hoogste kwaliteit. Deze bloemen gebruiken wij als basis voor de door ons persoonlijk samengestelde boeketten en bloemstukken.  


Planten

Bent u op zoek naar een mooie plant? Ook die vindt u bij ons in de winkel. Wij hebben een mooie collectie groene en bloeiende planten. Voor binnen, maar ook voor buiten. Wij adviseren u graag over aanschaf en onderhoud. Ons aanbod planten wisselt per seizoen en voor elke plant vindt u bij ons een passende pot.

 

Accessoires

Behalve voor bloemen en planten kunt u bij ons ook terecht voor mooie  accessoires die we zelf hebben samengesteld. Naast veel vazen en bloempotten natuurlijk, ook allerlei cadeauartikelen en snuisterijen. Loop gerust eens binnen om te kijken wat er staat. We gaan met de seizoenen mee, dus het aanbod wisselt steeds.

  

Zijden bloemen

Een aparte vermelding verdienen tenslotte de zijden bloemen die we verkopen. Het klinkt misschien vreemd: een bloemist die kunstbloemen verkoopt, maar de zijden bloemen zijn van topkwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. Geen kunst in de zin van namaak, maar kunst in de zin van kunst. U moet ze gezien hebben!

 
 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram