Betaalbare Exclusiviteit

 Diensten van Bloemsierkunst Fons

Als klant kunt u rekenen op een vriendelijke en deskundige bediening. Wij adviseren u graag en stellen zonder probleem een boeket of bloemstuk naar uw wens samen. Ook planten en accessoires bieden wij u aan met dezelfde service. Maar er is nog meer. Ook voor onderstaande diensten kunt u terecht bij Bloemsierkunst Fons:


Wilt u iets laten bezorgen!

Binnen onze mooie gemeente Laarbeek

Wij bezorgen uw bestelling uit ons eigen assortiment binnen de gemeentegrenzen van Laarbeek (Beek en Donk, Lieshout, Mariahout en
Aarle-Rixtel). De bezorgkosten bedragen € 4,99 per bestelling.

Voor het bezorgen van uw reguliere bestelling wordt door Bloemsierkunst Fons een minimale besteding van € 12,50 per bestelling (excl. bezorgkosten) gehanteerd en een aannamen tijd tot 12.00uur voor levering op dezelfde dag. Het is helaas niet mogelijk om een bezorgtijd aan te geven.

Buiten de gemeente Laarbeek en nog iets verder.

In samenwerking met een verzendorganisatie voorziet Bloemsierkunst Fons in een netwerk van vele bloemisten om zowel nationaal als internationaal uw bestellingen te verzorgen. Ondanks het grote netwerk biedt de verzendorganisatie geen 100% wereldwijde dekking. 

Als u meer wilt weten betreffende de mogelijkheden en prijzen voor het bezorgen van uw bestelling buiten de gemeente Laarbeek kunt u altijd even binnenlopen bij Bloemsierkunst Fons even bellen of een e-mail sturen. Wij staan u graag te woord.


Cadeaubonnen

U kunt bij bloemsierkunst Fons cadeaubonnen kopen, die besteed kunnen worden in onze winkel. Daarnaast verkopen wij ook universele bloemenbonnen. Informeer in de winkel naar de mogelijke bedragen en de voorwaarden. 


Abonnementen

U kunt zowel zakelijke als privé abonnementen bij ons afsluiten. Wij verzorgen dan bijvoorbeeld iedere week een vers boeket of bloemstuk voor op de balie van uw bedrijf. Of u geeft iemand een abonnement als origineel cadeau: gedurende een bepaalde periode iedere week of om de week een bloemetje voor de jarige of jubilaris. Uiteraard passen wij het abonnement geheel aan op uw wensen.

Als u meer wilt weten over deze diensten kunt u altijd even binnenlopen bij Bloemsierkunst Fons even bellen of een e-mail sturen. Wij staan u graag te woord.

 

 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram